Kommande kurser 2020

Här nedan hittar du våra kommande kurser. Årets första kurser ligger överst.
Om inget av nedanstående datum skulle fungera, tänk då på att vi har kapacitet att boka in en kurs med kort varsel om ni bara är minst 3 st deltagare.
I viss mån kan vi även köra kursen på plats hos er. Utöver kursavgiften måste ni då bekosta instruktörens boende och resa.

15-17 Juni Grundkurs (Studentlicens)
Grundkursen är obligatorisk för alla som vill lära sig skärmflygning, vare sig du vill flyga med eller utan paramotor. Efter avslutad kurs får du ”Studentlicens”. Därefter kan du välja om du vill flyga på s.k. hang som man t.ex. gör i Stockholm, Göteborg och på Hammars Backar eller berg som man gör i t.ex. Åre.
Kanske du vill vara helt självständig och då kanske en paramotorkurs ligger i Ditt intresse?
Pris: 8000:-

6-12 juli: Grundkurs och paramotorkurs (Grundkurs från dag 1 till dag 3, sedan paramotorkurs till dag 7)
Paramotor Intensivkurs är två kurser i en vilket gör att du både ”bara” kan gå grundkursen eller bara paramotorkursen. Tiden är en vecka vilket brukar vara fullt tillräckligt för att ta sin paramotorlicens och därefter flyga självständigt. Men det hänger givetvis på att eleven har läst den mesta teorin hemma före kursen med hjälp av vårt eget teorimaterial och svarat på studiefrågorna.
Pris: 16000:-

3-9 augusti: Grundkurs och paramotorkurs (Grundkurs fr dag 1 – dag 3. Sedan paramotorkurs till dag 7)
Mer info, se ovan.

Vi tillhandahåller ALL utrustning. På paramotorkurserna ingår dock inte motor. Bäst är om Du köper en paramotor före kursen. I annat fall kan du hyra av oss. På säkerhetskurser och vidareutbildningar förväntas du ha egna prylar!
Minimum antal deltagare på PM kurserna är 3 st och på Friflygningskurserna, 4 st. 
Villkor för att få gå kurs är att man har betalt en Take Off Kit via Skärmflygsförbundet (nybörjare) eller har giltigt medlemsskap/försäkring i en klubb (vidareutildningar).
För mer info, kontakta Anders Eriksson på Backyard, tel: 070-758 44 00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>