Bokning

Upplevelser är den enda presenten man aldrig kan få för mycket av! Därför är ett upplevelsebaserat presentkort den perfekta presenten till Din vän som har allt men inte gjort allt!

Våra presentkort består av ett vackert fotografi med ett tandemflyg över Hammars Backar som motiv. På baksidan fyller Du som kund själv i vem som ska ha kortet och vilka kortet kommer ifrån. Där står även en kod och hur länge det är giltigt. Kortet levereras i ett vacket kuvert med texten; ”En upplevelse som present”

Vi säljer presentkort för tandemflygning på följande ställen: Österlen, Åre, Stockholm och Boden.
Välj mellan följande alternativ:

Tandemflyg Standard.

Upplev känslan att flyga fri som en fågel och den där kittlande känslan i maggropen när du och din tandempiloten tar de där första stegen ut i luften. På Österlen flyger vi över hav, gräsbeklädda kullar och Sveriges svar på Stonehenge – Ale Stenar. I Stockholm använder vi en vinsch som bogserar oss upp i luften. Där flyger vi över skog, åkrar och smått kuperat landskap.
Tandemflyg Standard kostar 1200:- och gäller för friflygning på Österlen, i Stockholm och i Åre.

Tandemflyg à la carte.

Skillnaden mellan våra Tandemflyg Standard och lyxvarianten Tandem à la carte är att vi med de senare varianten flyger längre och att Du dessutom får ett glas champagne efter flyget samt ett SD kort med bilder eller en filmsnutt från flygningen så att du som deltagare kan visa dina nära och kära bildbevis från upplevelsen!
Tandem à la carte kostar 1595:-
Om du har ett presentkort à la carte så kan du även välja ett bergsflyg eller ett flyg med paramotor!

Uppgradering av presentkort

Alla standard presentkort kan uppgraderas på plats till lyxvarianten. Uppgradering kostar 500:- och betalas direkt till arrangören.

Prova-på-skärmflygning

är en aktivitet där du som deltagare får möjlighet att lära Dig grunderna inom skärmflygning, prova att hantera en flygskärm själv och även prova på att flyga nerför en mindre kulle. Som grädde på moset får du i slutet av aktiviteten även flyga tandem med din instruktör. Kursen kostar 2800:- per deltagare vid minst 2 deltagare och tar ca. 3-4 timmar. Om Du sedan vill gå vidare och ta licens så får Du dra av halva beloppet på kursavgiften till den kursen (OBS! Gäller endast Orsa och Österlen)

Om du vill köpa ett presenkort så finns det tre sätt:

1. Kom in till vår butik på Tängvägen 2 i Ås utanför Östersund och betala kontant eller via kort och få med Dig presentkortet hem direkt.
2. Boka och betala presentkortet via vår online site på www.tandemflyg.nu
3. Betala in 1200:- (Tandem standard) eller 1595:- (Tandem a la carte) på vårt bankgiro: 5824-3205 Mottagare: Backyard Sweden, Tängvägen 2, 83694 Ås. Skicka oss därefter ett mail med nedanstående information:
Namn på vem/vilka som presentkortet kommer ifrån.
Namn på personen som skall ha presentkortet.
Adress dit presentkortet skall skickas.
Datum när presentkortet skall skickas.
Tel till Dig som bokar presentkortet.

Så fort vi har fått inbetalningen så utfärdar vi presentkortet och skickar det på det datum Du önskar till den adress Du önskar.

Hur mottagaren av presentkortet bokar aktivitet.

Mottagaren av presentkortet väljer själv vilken ort som han/hon vill göra aktiviteten på, skickar ett mail med namn, tel samt presentkortets kod till den aktuella arrangören. Därefter blir hon/han kontaktad av arrangören inom 7 dagar och tillsammans bestämmer Ni en tid för aktiviteten beroende på väder och andra förutsättningar.
Presentkortet är personligt och är giltigt i 1-2 år från utfärdande datum beroende på typ av kort.
Välkommen!